Een epoxy vloer, iets voor jouw bedrijfspand?

Heb je net een bedrijfspand overgekocht? Dan is de kans groot dat je hier en daar wat moet veranderen of wilt verbouwen. Een belangrijk onderdeel waar je aan wilt werken kan de vloer zijn. Voor de vloer in een bedrijfspand wordt er vaak gekozen voor laminaat of pvc. Ook hout zien we wel eens terug maar zeker in mindere mate. Welke vloer ook zeer populair is voor een bedrijfspand is een gietvloer. Deze vloer heeft een aantal belangrijke voordelen waar je als eigenaar van het bedrijfspand heel blij van gaat worden. In dit blog vertellen we je graag meer over deze vloer waardoor je hopelijk kan bepalen of deze vloer ook iets voor jou is.

Wat is een gietvloer?

Als je een bedrijfspand inloopt zal je de gietvloer eigenlijk direct herkennen aan zijn strakke uitstraling. Een gietvloer is namelijk nagenoeg naadloos. Dit komt doordat de vloer in het pand wordt gegoten. Door dit gieten krijg je een harde en gladde vloer die er strak en modern uitziet. De vloer wordt meestal gemaakt van Epoxy, een vervaardigd stuk kunststof dat wordt gewonnen uit aardolie. Doordat deze vloer eigenlijk geen structuur heeft waar stof, water of vuil tussen kan gaan zitten zijn het perfecte vloeren voor industrieel of commercieel gebruik. De Epoxy vloer heeft ook nog eens een hoge hardheid en is stevig waardoor de vloer ook nog eens ontzettend sterk is. Zelfs zware machines en/of voertuigen kunnen op deze vloer staan zonder dat de vloer ook maar enige schade oploopt.

Wat zijn de voordelen van deze vloer?

Als je een keuze mag en kan maken uit verschillende vloeren is het natuurlijk wel altijd goed om de voordelen op een rijtje te hebben. De voordelen van de laminaat en pvc vloer zijn inmiddels waarschijnlijk wel bekend maar hoe zit dat met de Epoxy vloer? Naast de strakke uitstraling en zijn stevigheid beschikt de vloer namelijk over nog een tal van voordelen. Zo is de vloer namelijk ook bestand tegen zuren en chemicaliën die in de industrie worden gebruikt. Deze vloeren zijn slag-, stoot- en slijtvast en kunnen hoge temperaturen aan. Ze zijn extreem sterk en hebben dus geen problemen met zware gewichten. Ook zijn veilig, goed schoon te houden en laag in onderhoud. En vergeet ook zeker de lange levensduur niet. Epoxy vloeren kunnen jaren mee waardoor ze een duurzame investering zijn voor je bedrijf. Nog niet overtuigd? De vloer kan ook nog worden voorzien van een antislip coating en is bijna iedere kleur en/of stijl verkrijgbaar. Je kunt deze vloer ook heel makkelijk zelf leggen en Epoxy giethars kopen online is binnen een minuut gedaan. Wanneer je deze vloer aanschaft wordt je zeker niet teleur gesteld.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven