Jouw balkon een leuke Touch geven

Misschien woon je al een tijdje in een appartement of heb je het vooruitzicht dat je gaat verhuizen. Super leuk natuurlijk! Maar je zal wel voor een aantal verassingen komen te staan. Door het verhuizen naar een appartement zal je geen tuin meer hebben maar een balkon. De grootte van je balkon verschilt natuurlijk per appartement dus het is belangrijk om je balkon zo slim mogelijk in te delen. Lees snel verder voor wat handige tips om jouw balkon goed in te delen of om hem een opfrisbeurt te geven!

Een opfrisbeurt

Na de winter zal je balkon er waarschijnlijk niet al te vrolijk meer bij staan. Daarom is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Op een balkon heb je uiteraard minder werk te doen dan in een grote tuin maar alsnog werk aan de winkel. Probeer je balkon eerst is helemaal leeg te maken. Dit geeft jou de ruimte om hem ook helemaal schoon te krijgen. En dan is het tijd voor het kopen van nieuwe accessoires. Wat dacht je van een mooie waterschaal? Met een waterschaal haal je een eigen minivijver op je balkon. Geen gedoe met aquariums of andere moeilijke dingen. Je plaatst de waterschaal op een mooie pilaar zodat hij extra aandacht krijgt. Je vult hem met water, wat mooie waterplantjes en natuurlijk een paar visjes en je hebt een eigen minivijver! Door het spiegeleffect zal dit een heel bijzondere uitstraling geven. Naast het feit dat je een mooie Eye catcher op je balkon hebt staan zit er nog een leuk voordeel aan vast. Je zal namelijk meer leven op je balkon creëren waardoor je libelles of kleine vogeltjes op bezoek zal krijgen. De waterschaal adezz is in verschillende formaten verkrijgbaar en heb je natuurlijk ook in verschillende kleuren. Dus voor ieder balkon is er wel wat moois bij!

Een nieuwe indeling

Als je net een nieuw balkon hebt is de indeling erg belangrijk. Er bestaan tegenwoordig een soort inklaptafeltjes voor je balkon. Deze kan je aan je balkonhekje vast klikken en uitklappen wanneer jij het nodig hebt. Door hem weer in te klappen als je hem niet meer nodig hebt bespaar je ruimte! Op je balkon kan natuurlijk ook niet een lekkere lounge set ontbreken. Wat mooie sierkussentjes op de lounge set en je balkon ziet er gelijk een stuk gezelliger uit. Daarnaast is een hoge bloempot op een balkon ook altijd handig. Zo bespaar je ruimte in de breedte. Nog een mooie waterschaal erbij en je balkon is helemaal klaar voor gebruik.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven