Dankzij de shortlease regel jij een auto voor minimaal een maand

Een auto leasen is tegenwoordig makkelijk te regelen. Voor zowel bedrijven als de particulier is het mogelijk om een auto te leasen. Het leasen van een auto biedt verschillende voordelen aan. Wanneer je een auto leaset hoef je deze niet in het bezit te hebben. Zo is het dus mogelijk om in een auto te rijden zonder dat je zelf een auto moet kopen. Om een auto te kopen zijn er namelijk veel verschillende soorten kosten waar je rekening mee zal moeten houden. Zo zal je bijvoorbeeld te maken krijgen met kosten voor de verzekering en de belasting van de wagen. Daarnaast weet je nooit hoeveel kosten je aan het onderhoud van de auto kwijt zal zijn. Als je kiest voor een leaseauto zal je echter iedere maand hetzelfde bedrag gaan betalen. Hierdoor weet je iedere maand dus weer hoeveel geld je kwijt zal zijn aan de auto. 

 

Auto leasen 

Het leasen van een auto is voor veel mensen daarom een prettige optie. Doordat je iedere maand weer hetzelfde bedrag betaald voor de auto biedt dit zekerheid op financieel vlak. Uiteraard moet je ook nog betalen voor de benzine van de auto, maar dat is altijd noodzakelijk. Het leasen van een auto wordt vastgelegd dankzij een contract. De leasemaatschappij zal een contract aanbieden waarbij je voor verschillende varianten kan gaan kiezen. Het nadeel van de gewone varianten van het leasen is dat je een auto meteen voor meerdere jaren moet gaan leasen. Dat is iets waar niet iedereen op zit te wachten. Dankzij de shortlease hoef je de auto niet meteen voor een paar jaar vast te leggen. Een auto shortleasen kan namelijk al met een minimale periode van een maand. 

 

Voor het bedrijf

Het shortleasen kan net als andere manieren van leasen op diverse manieren gedaan worden. Dankzij de verschillende varianten is het altijd mogelijk om een passende vorm van de shortlease te vinden voor jouw situatie. Een shortlease prive is bijvoorbeeld een passende optie wanneer je de auto zelf wilt gaan gebruiken. Als je voor een kortere periode een auto nodig hebt met bijvoorbeeld het gezin, is het verstandig om dan te kiezen voor het leasen van een auto. Zo kan je met alle gemakken op pad gaan zonder dat je meteen een auto hoeft aan te schaffen. Een shortlease zakelijk is daarnaast ook een mogelijkheid. Bij deze variant van het leasen lease jij een auto voor een korte periode met jouw bedrijf. Wanneer je met het bedrijf voor een project extra auto’s nodig hebt is het bijvoorbeeld handig om deze optie te kiezen.

Berichten gemaakt 48

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven