Een e-commerce webshop

Vandaag de dag wordt er veel gekocht en verkocht via het internet. De markt verplaatst zich steeds meer naar online platforms. Alle vormen van commercie die online plaatsvinden wordt ook wel e-commerce, electronic commerce ofwel elektronische bedrijfsvoering genoemd. Hier vallen niet alleen de verkoop van boeken, cd’s en andere spullen onder, maar commercie draait ook om de verkoop van tickets, treinkaartjes en de laatste hit van je favoriete artiest via de iTunes Store. Verder vallen bij verschillende instanties ook online loten en kansspelen onder e-commerce. Je krijgt namelijk iets in ruil voor betaling. Verder hoort het aanschaffen van een cryptocurrency ook bij e-commerce, je bent dan namelijk ook bezig met handel. Kortom online vindt veel e-commerce plaats en de vraag erna wordt steeds groter.

B2B webshop 

Daarom is het ontwikkelen van een goede e-commerce webshop erg belangrijk. Door een goede webshop zorg je voor fijn gebruik en tevreden klanten. Hierdoor komen klanten eerder weer terug bij jouw webshop. Magento 2 kan helpen bij het ontwikkelen van een goede webshop. Een b2b webshop magento is bijvoorbeeld een webshop die speciaal wordt ontwikkeld voor business to business bedrijven die zaken willen doen met hun leveranciers. Zakelijke inkopers oriënteren zich namelijk steeds meer online en hebben een voorkeur voor online inkopen. Hierdoor stellen B2B bedrijven steeds hogere eisen aan hun webshop en zijn ze opzoek naar een platform met uitgebreide mogelijkheden en opties. Magento wordt gezien als een oplossing voor deze uitgebreide B2B webshops. Magento is namelijk een krachtig e-commerce platform, wat onderdeel uitmaakt van de Adobe Experience Cloud. Met een Magento B2B webshop kan jouw B2B klant zijn eigen account beheren. Hierdoor kunnen zij per inkopen specifieke bevoegdheden aanmaken en beheren. Bijvoorbeeld wie de betalingen en bestellingen binnen de Magento B2B webshop mag doen. Via hun eigen account kunnen ze ook specifieke inkoopprijzen, ordergeschiedenis en bedrijfskrediet inzien en beheren. Zo kunnen er eenvoudig en snel digitaal inkopen worden gedaan via een Magento B2B webhop. 

Progressive web app 

Een nieuwe standaard in e-commerce webshops is een progressive web app. Dit kan samen met een PWA developer worden ontwikkeld en heeft een aantal voordelen ten opzichte van normale webshops en native apps. Hierbij hoef je hem maar één keer te ontwikkelen en hoef je geen rekening te houden met verschillende besturingssystemen. Dit levert dus een stuk minder ontwikkelings- en onderhoudskosten op. Verder kan de progressieve web app een stuk sneller gebouwd worden dan een native apps. Ook beschik je bij een progressive web app altijd over de nieuwste versie er hoeven geen updates worden gedownload. Verder zijn de progressive web app goed te vinden, het zijn namelijk eigenlijk gewoon webshops die door Google gevonden kunnen worden. 

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven