Waar is een EPDM dakpakket zo populair?

Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van elk dak. Het beschermt het dak tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zonneschijn. Er zijn verschillende soorten dakbedekking materiaal, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Sommige mensen kiezen voor een bepaald type materiaal op basis van esthetische redenen, terwijl anderen ervoor kiezen om hun budget te overwegen. Echter wordt er steeds vaker gekozen voor epdm als dakbedekking. 

EPDM dakbedekking is een rubberachtige, elastische dakbedekkingsmateriaal dat voornamelijk wordt gebruikt op platte of laaggespannen daken. Het materiaal is zeer duurzaam en kan vele jaren meegaan. EPDM is onder andere bestand tegen weersinvloeden en UV-straling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer huishoudens kiezen voor de voordelen die EPDM dakbedekking met zich meebrengt. Maar waar kun je een EPDM dakbedekking pakket kopen? En waar bestaat een EPDM dakpakket uit? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

De totaaloplossing voor het plaatsen en verlijmen van EPDM

Wanneer je op zoek bent naar een compleet EPDM pakket zodat je lekker aan de slag kunt, dan kan  EPDM totaalpakket van Interexpress uitkomst bieden. Het beschikt over epdm op maat met bijbehorende EPDM lijm. Epdm lijm is een krachtige lijm die wordt gebruikt voor het lijmen dakbedekking.  Het zorgt ervoor dat je alle benodigdheden in huis hebt voor het plaatsen en verlijmen van EPDM op een dak. Interexpress berekent nauwkeurig hoeveel lijm en kit er nodig is voor jouw dak.  Mocht je geen ervaring hebben met het gebruiken van EPDM, dan is dat geen enkel probleem. De EPDM dakpakketten van Interexpress zijn perfect voor iedere vakman of doe-het-zelver. EPDM dakpakketten van Interxpress zijn er in diverse uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor het EPDM Basic Pakket, of ga voor het EPDM XL pakket. Het basispakket bestaat uit EPDM dakbedekking op maat gemaakt, benodigde EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm en een Nederlandse handleiding. Het XL pakket beschikt ook nog over EPDM hemelwaterafvoer en benodigde EPDM kit voor de daktrim en hemelwaterafvoer. 

Waar kun je epdm lijmen en epdm dakpakketten kopen?

Ben je op zoek naar een specialist in EPDM dakbedekking? Dan ben je bij Interexpress aan het goede adres. In de webshop van Interexpress bestel je eenvoudig en snel een passend epdm dakpakket. Daarnaast heeft Interexpress naast een epdm dakpakket ook onder andere epdm kit, PIR isolatie, daktrimmen en toebehoren. De epdm van Interexpress is uitermate geschikt voor Tytane® EPDM dakbedekking. Het is tenslotte van groot belang dat je de juiste lijm kiest. Ook voor vragen over EPDM lijm kun je altijd terecht bij de specialisten van Interexpress. 

Berichten gemaakt 52

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven