De mogelijkheden voor een haartransplantatie in Turkije

Vele mannen hebben helaas last van haarproblemen. Zo beschikken zij over kale plekken op de hoofd, hebben zij een erg dunne haargroei of is er geen natuurlijke haarlijn. Waar er voorheen niks aan te doen was en je de haargroei diende te respecteren, is er nu erg veel mogelijk om alsnog te kunnen beschikken over een ville, natuurlijke haargroei. Met een haartransplantatie onderga je een behandeling waarbij haren vanaf een donorgebied op het lichaam worden getransporteerd naar het hoofd. 

Er zijn tegenwoordig tal van manieren en behandeltechnieken om jou van je haarproblemen af te helpen, waardoor je sterker in je schoenen zult komen te staan. Maar wat is een haartransplantatie nu precies, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de haartransplantatie kosten? In dit blog vertellen we je er meer over!

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie, ook wel bekend als een haarimplantatie, is een blijvende oplossing om kaalheid tegen te gaan. Als cliënt onderga je een beproefde en beveiligde behandeling waar je de rest van je leven plezier aan zult hebben. De haarzakjes, ook wel grafts genoemd, zullen worden verplaatst. Een graft bevat 2 tot 5 haartjes en verschilt dit per persoon, maar worden deze zoveel mogelijk geïmplementeerd voor een fijne, mooie en volle haargroei. 

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen die geïnteresseerd zijn in een haartransplantatie doorverwezen worden naar Turkije. Hier kunnen de behandelingen veilig en voordeliger worden uitgevoerd, omdat hier zich vele specialisten bevinden. Naast de behandeling verblijf je in een 5-sterren accommodatie, is het transport geregeld en zul je in de fijne tijd in Turkije de haartransplantatie ondergaan. Er zijn verschillende methodes te gebruiken, zoals de FUE en de DHI methode.. De verschillen zitten hier in de manier van haren transplanteren, waarbij de specialist zal kijken wat het beste bij jou past!

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

Een haartransplantatie kan erg veel geld kosten. Daarentegen zul je wel een blijvend resultaat behouden met een volle, natuurlijke haargroei. In Nederland zijn de prijzen zeer duur, maar beschik je in Turkije juist over vele voordelen. De specialisten werken volgens vooruitstrevende behandeltechnieken, waardoor zij efficiënter en sneller te werk gaan.

Voor een behandeling middels de FUE-methode, zul je voor een Primary behandeling ongeveer €2100 kwijt zijn, terwijl je voor de Exclusive behandeling ongeveer €2600 zult betalen. De DHI-methode is iets duurder, waarbij je uitkomt op een bedrag van ongeveer €3000. Alle behandelingen worden verzorgd inclusief accommodatie en transfer, nazorg na de operatie, medicatie, drie nachten verblijf in een 5-sterren hotel en krijg je zorgverlening op maat! Zelf hoef je dus geen rekening te houden met de bijkomende kosten, omdat dit allemaal al in het pakket is opgenomen!

Berichten gemaakt 57

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven