Beste vakantieparken van Nederland

Vakantieparken in Nederland zijn het afgelopen jaar natuurlijk een stuk populairder geworden. Ook nu we van de zomer waarschijnlijk weer meer kunnen gaan reizen zullen Nederlandse vakantieparken populair blijven. Steeds meer Nederlanders hebben ontdekt hoeveel ons eigen kleine land eigenlijk wel niet te bieden heeft. In dit artikel bespreken we daarom de leukste vakantieparken van Nederland.

Landal Hof van Saksen

Landal is een van de grootste namen op de Nederlandse vakantieparkmarkt en wordt vaak gezien als een alternatief voor Center Parcs in heel Europa. Er zijn veel goede om uit te kiezen, maar Hof van Saksen in Nooitgedacht heeft goede argumenten om het beste Landal Greenpark te zijn voor een drukke familievakantie in Nederland.

Landal Hof van Saksen is vooral goed als je wilt zwemmen, want het heeft drie indrukwekkende waterglijbanen en een 'wildwaterbaan' die je meer dan 100 meter lang is.

Als je eenmaal bent afgedroogd, kun je eten in vijf restaurants, bowlen, wat tijd verdoen in de overdekte speelruimte, op een trampoline springen, een fiets huren of wat tijd doorbrengen in de spa (sommige dingen kosten extra). Je kunt ofwel in een lodge van normale grootte verblijven, die voor groepen van 4, 6 of 8 personen is gemaakt, of ze hebben een aantal grote 'boerderijen' die plaats bieden aan maximaal 24 personen. Je kunt er dus ontzettend veel plezier hebben met het gezin maar ook bijvoorbeeld met een vriendengroep.

Center Parcs het Meerdal

We kennen natuurlijk allemaal de welbekende naam Center Parcs. Maar welke Center Parcs is het beste? Er zijn negen Center Parcs in Nederland, Maar Meerdal is wel echt een van de leukste. Het scoort een solide 4/5 van recensenten op TripAdvisor.

Het Meerdal is ook een van de voordeligere Center Parcs van Nederland, althans volgens meerdere prijsvergelijkingen. En volgens de website zijn er meer dan 100 dingen te doen op Het Meerdal, waardoor het een van de best uitgeruste Nederlandse Center Parcs is. Tot de mogelijkheden behoren zwemmen, paardrijden, kanoën, speeltuinen, tennis, bowling, minigolf, kinderclubs en fitnessclubs. Voor sommige activiteiten moet je wel extra betalen.

Roompot weerterbergen

Roompot Weerterbergen vind je in het gastvrije Limburg. Het is een Bospark waar je heerlijk rustig kun genieten, niks moet maar alles kan. Er is een grote natuurplas, een binnen én buitenzwembad, een leuke indoor klimwand en nog veel meer. Iedereen kan dus doen waar hij of zij zin in heeft. Er zijn ook veel binnen activiteiten dus als het slecht weer is kun je ook ontzettend genieten van het park.

Berichten gemaakt 56

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven